creatieve workshops Oss workshop creatief noord brabant Oss naar favorieten
creatieve workshops Oss in Noord Brabant mailen naar
home

regio noord brabant

Creatieve workshops Brabant

Heerlijk ontspannen bezig zijn in Brabant? Leuk je hier in Oss - tussen Den Bosch en Nijmegen - te ontmoeten! Je vindt hier creatieve workshops met diverse materialen en verschillende technieken voor een veelvoud aan uitdagingen en ideeen. Dit kan bij mij maar ook bij je thuis op locatie.

We fröbelen gezellig in het gemoedelijke atelier. Natuurlijk zijn alle materialen en het gebruik van gereedschappen inbegrepen. En... gratis koffie of thee en iets lekkers verhogen zeker het creatieve knutselplezier.

Interesse om aan een creatieve workshop deel te nemen?

een kijkje bij de creatieve workshops in de workshopruimte

Neem eens een kijkje op de diverse creatieve pagina's! Nieuwe ideeën worden regelmatig toegevoegd. Enthousiast geworden? Zin om creatief in workshops aan de slag te gaan?

Mail de naam van de het werkstukje dat je wilt maken of bel eens! Ik begeleid je vervolgens naar een verrassend en uniek creatief kunstwerkje voor in huis, voor in de tuin of om bijvoorbeeld weg te geven als een origineel cadeautje...
Je gaat altijd met een tevreden gevoel en iets heel eigens naar huis!

Je 'eigen' groepsuitje organiseren?

Ben je met een groepje en wil je zelf iets organiseren? Een ontspannen dagje of avondje uit met je zussen? Of bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest met vriendinnen met als resultaat een leuke blikvanger? Ook dat is mogelijk. Ik organiseer dan een speciaal uitje volledig naar je wensen! Allemaal een verschillend creatief werkstuk? Meestal is zelfs dat mogelijk! High Tea er bij?

Bedrijfsuitje?

Een ontspannen dagje of avondje met als resultaat een leuke blikvanger? Ook geen enkel probleem!

Meer weten over wat zoal creatief mogelijk is? Bel of mail!

DISCLAIMER   PRIVACY

Copyright © Crea Feja | Alle rechten voorbehouden | Oss creatieve workshops Noord Brabant