powertex voorbeelden en creaties Oss powertex creaties Oss naar favorieten
powertex voorbeelden Noord Brabant mailen naar
home

powertex creaties en voorbeelden oss Noord Brabant

powertexvoorbeelden

Powertexvoorbeelden


Powertex creaties en Powertex voorbeelden uit Oss Noord Brabant

Wij werken momenteel hard aan het vernieuwen van deze pagina en het toevoegen van allerlei nieuwe Powertex creaties. Meer foto's vind je op Facebook. Inloggen of registreren is niet nodig omdat de Facebook-pagina openbaar is. Neem gerust een kijkje...

Nieuw

diverse vogels en een dame

schilderijen

38 foto's > kranten - 3D Flex - Mixed Media (relief) - Powerprint...

Ladies en andere sculpturen

26 foto's > Een variatie aan sculpturen met diverse technieken...

dieren

allerlei dieren - technieken: 3d flex - tyvekAan de albums hierboven worden regelmatig nieuwe foto's/voorbeelden toegevoegd.


Kant-en-klaar?

Het is ook mogelijk kant-en-klare werkstukken te kopen. Informeer!Bij deze Powertex creaties ga je aan de slag met Stone-Art en klei om deze mooie vis te maken. Dan nog zo'n drie uurtjes heerlijk creatief bezig zijn. Het resultaat...
powertexschilderij
Powertex creatie met een vierkant kader van 15 cm. Op allerlei manieren op te maken en in je favoriete kleur met een keuze uit hoofdjes of bijvoorbeeld beeldjes.
vierkant kader
Erg leuk op tafel bij een diner voor een speciale gelegenheid maar ook als pronk stukjes op bijv. een kastje.
vaas
Een eenvoudige of oude vaas wordt zo toch nog en leuke blikvanger. Natuurlijk zijn veel meer kleuren mogelijk bij deze Powertex-creaties.
vaas
Leuke ruitvorm op standaard met als centrum een verliefd paartje. Ook hier kies je natuurlijk je lievelingskleuren. De hoogte? Ruim 60 cm!
ruitvorm
Leuk muisje gevangen in een zakje. Een eenvoudige creatie om bijvoorbeeld eens kennis te maken met textielverharders.
muisje
Kleine creatie om bijvoorbeeld eens kennis te maken met powertex. Natuurlijk plaatsen we dit masker ook nog op een standaardje.
masker
Bij deze Powertex creaties werk je met speciale maar toch eenvoudige technieken voor de over elkaar hangende lapjes stof. Spannend, leuk... ook voor beginners!
african lady
Dezelfde techniek als bij African lady I. Nu wat kleurrijker. Andere kleuren mogen natuurlijk ook! Het beeldje is zo'n 35 cm hoog. Een speertje erbij zou ook kunnen!
prince
Wat enger en misschien vliegt ze straks wel weg op haar bezem. Een mooi 'bronzen' beeld van ca 55 cm hoog. Het beeld is ook een leuke blikvanger op een terras of balkon!
heks

naar het begin van de pagina powertex creaties en voorbeelden

DISCLAIMER   PRIVACY

Copyright © Crea Feja Noord Brabant Oss | Alle rechten voorbehouden | voorbeelden creaties Powertex