kerstmis kerstmis naar favorieten
kerstmis mailen naar
home

kerst noord brabant oss tussen Hertogenbosch en Nijmegen

Kerstmis - workshops in Noord Brabant 2016


 • kerstworkshops

  Kerst: workshops voor volwassenen 2016

  Tijdens een workshop Kerstmis in Oss gaan we onder het genot van een kopje koffie of thee en iets lekkers, gezellig knutselen in het atelier in Noord Brabant. Door iedere keer met verschillende soorten technieken en materialen te werken probeer ik met deze workshops altijd iets leuks te kunnen bieden!
  » naar de voorbeelden

 • kerstknutselen

  Kerstmis 2015

  Neem ook nog eens een kijkje bij de workshops Kerstmis 2015. Wil je hier liever een keuze uit maken? Heel vaak is dit ook nog mogelijk. Informeer even! Of neem ook eens een kijkje bij de workshops tot en met 2014.
  » naar het kerstknutselen 2015

 • kant-en-klaar

  Kant-en-klaar

  Geen zin om zelf aan de slag te gaan? Bestel je liever iets
  kant-en-klaar? Ook dat kan! Maak een keuze uit een van de leuke hebbedingetjes of... wat ook kan... maak een keuze uit een van de workshops en plaats je bestelling voor een 'kant-en-klare workshop'.
  » naar de cadeautjes

 • eerdere creaties

  Workshops kerst tot en met 2014

  Een overzicht van de workshops uit voorgaande jaren. Meestal is zo'n workshop ook nu weer te boeken. Kijk gerust ook hier eens rond. Iets leuks gevonden? Informeer dan even naar de mogelijkheden!
  » eerdere workshops

 • naar iets andere activiteiten

  Eenvoudige workshops - net ietsjes anders

  Op zoek naar leuke versieringen voor op de kersttafel? Hoe maak je bijvoorbeeld van een wijnglas een sfeervolle houder voor een waxinelichtje? Of ...wil je dat ene speciale cadeau eens bijzonder inpakken? Erg leuke en ook eenvoudige workshops. Zeer zeker ook geschikt voor 'beginners'! Nieuwsgierig?
  » ietsjes anders

 • kerstknutselen voor kinderen tussen Nijmegen en Hertogenbosch

  Workshops voor ouder en kind

  Natuurlijk zijn er ieder jaar ook 'Ouder en Kind' - workshops mogelijk. Neem hiervoor even contact op om de verschillende mogelijkheden voor deze 'Ouder-Kind' kerst workshop door te nemen.

DISCLAIMER

Copyright © Crea Feja Oss Noord Brabant | Alle rechten voorbehouden | kerst - kerstmis