decopatch workshops Noord Brabant decopatch - workshop Noord Brabant naar favorieten
Oss decopatch mailen naar
Oss - home
Oss Nijmegen Den Bosch Noord Brabant

Decopatch in Oss, Noord Brabant

Wat is decopatch?

Decopatch is een erg leuke hobby voor zowel jong als oud die eigenlijk niet kan mislukken. Decopatch is een speciaal decoratief decoupage papier met - als enige - een glad en geschilderd effect voor het beplakken van allerhande figuren. Het heeft een excellente kwaliteitsbedrukking en is afgewerkt met lak. Het papier is dun en soepel waardoor het makkelijk plakt met paperpatch lijmvernis. Tijdens het lijmen verkleurt het niet en het decopatchvel is ook supersterk waardoor het niet scheurt.

Decopatch papier lijmt op allerlei gladde en niet vlakke ondergronden of dragers zoals bijvoorbeeld figuren, karton, glas, hout, styropor (piepschuim) en nog veel meer. Je oude decoraties zoals spiegels, schalen maar ook bijv. een kinderfietsje pimpen? Allerlei creatieve mogelijkheden zijn denkbaar door de vele kleuren en prints.

Kennis maken met decopatchen?

Wil je eens kennismaken met decopatch?
Bel of mail voor allerlei mogelijkheden in een decopatchworkshop of maak bijvoorbeeld een keuze uit een van de voorbeelden!

Complete pakketten of bijvoorbeeld alleen papier?

Decopatch biedt enkele complete decopatchsets te koop aan voor thuis.
Maar zelf een decopatchpakket samenstellen mag ook!

voorbeeld

Je kunt kiezen uit veschillende leuke decoratieve vormen zoals:
dieren, allerlei figuren, dozen, kaders zoals bijvoorbeeld fotolijstjes, letters en cijfers, spiegels en nog veel meer...

Verder zijn er de decoupage vellen in heel veel kleuren en motieven. Denk bijvoorbeeld aan dierenprints, patchwork design en fantasiedesigns, bloemen enz... enz...

En natuurlijk kun je niet aan de slag zonder Paperpatch Lijmlak, Aquapro Vernis lijm en de decopatch penselen. Maak wel even een afspraak voordat je langskomt om iets te kopen!

Meer informatie over decopatch of decopatchworkshops?

Wil je meer informatie of tips over decopatch dan kun je natuurlijk altijd even bellen of mailen!

 
DISCLAIMER

Copyright © Crea Feja Noord Brabant Oss | Alle rechten voorbehouden | decopatch workshop