beestenwerk Noord Brabant Oss workshops beestenwerk Olga Lubbers Noord Brabant Oss naar favorieten
Noord Brabant Olga Lubbers beestenwerk mailen naar
home
Olga Lubbers in Oss tussen Nijmegen en 's-Hertogenbosch

Beestenwerk in Oss, Noord Brabant

Wat is Beestenwerk?

Beestenwerk; al weer enige jaren geleden bedacht Olga Lubbers de beestenwerk ‘koppies’. Tot op heden een groot succes. Bij een aantal ateliers kun je workshops volgen waar je deze 'beestenwerk' koppen kunt pimpen. Nu ook in Oss, tussen ’s-Hertogenbosch en Nijmegen in Noord Brabant.

De beestenkoppen - en ondertussen ook theepotten - van ecoshape kunnen worden beschilderd, beplakt met verschillende soorten en kleuren speciaal papier of bijvoorbeeld bekleed met stof, powertex, klei... Zo ontstaat je eigen creatie in jouw favoriete uitvoering die je na zo’n 3 uurtjes mee naar huis kunt nemen. Een uniek en origineel kunstwerk om je keuken, de (kinder-)kamer of bijvoorbeeld hal op te vrolijken.

een mooie foto van beestenwerk in Noord Brabant

Je kunt een keuze maken uit een van de vrolijke koppen: een koe, een paard, schaap, antilope, giraf, zebra of olifant. En natuurlijk de theepot of kop en schotel.

Het is ook mogelijk om een bijbehorende achterwand in je eigen favoriete kleuren te decoreren. Op een avond, samen met een ‘beestenwerk’ kop, is wel erg veel. Je zou kunnen kiezen voor nog een ‘beestenwerk’ avond, een dagworkshop of bijvoorbeeld om de achterwand te maken tijdens een inloopworkshop. En natuurlijk kun je hem ook gewoon thuis decoreren.

Of bestel een 'beestenwerk' doe-het-zelf pakket...

Wil je thuis heerlijk op je gemak een ecoshape kop pimpen? Maak dan een keuze uit een van de koppen. De prijs hiervoor bedraagt € 20,00 per stuk. Vervolgens kun je kiezen voor verf, stof of bijvoorbeeld cadeaupapier of combinaties hiervan. Afhankelijk van je keuze voor het decoratiemateriaal betaal je een bepaald bedrag extra. Dit bedrag kan varieren van zo'n € 5,00 tot € 12,50. Mail of bel gerust voor meer informatie.

Koppen met achterwand?

Een 'beestenwerk' kop met een achterwand van MDF? Zo'n achterwand maakt je kop natuurlijk helemaal compleet. Onbewerkt kost deze € 15,00.

Meer informatie?

Wil je zelf of samen met bijvoorbeeld een vriendin naar een Beestenwerk workshop in Oss komen? Op zoek naar een gezellige beestenbende voor een uitje? Bel of mail voor alle mogelijkheden en neem eens een kijkje bij de voorbeelden!

DISCLAIMER

Copyright © Crea Feja Noord Brabant Oss | Alle rechten voorbehouden | Beestenwerk