cursussen Noord Brabant creatieve cursus Brabant naar je favorieten
cursussen creatief Noord Brabant mailen naar
home

creatieve cursus Oss

Creatieve cursussen - creatief in een cursus

Op zoek naar leuke creatieve cursussen in Noord Brabant? Hieronder vind je enkele ideeen en voorbeelden uit Oss om heerlijk ontspannen en creatief in een cursus bezig te zijn. En dat is nog niet alles. Combinaties van allerlei materialen zorgen nog voor veel meer cursus mogelijkheden. Of toch graag werken met een andere techniek? Neem dan eens een kijkje bij de andere workshops.

Wil je liever iets speciaals? Informeer dan eens vrijblijvend in Brabant naar mogelijke kursussen! Liever niet zelf aan de slag? Je kunt ook kant-en-klare creaties kopen!

Een vrolijk hart met vogelhuisjes die je ook stuk voor stuk leuk mag pimpen. Ook het vogeltje en een leuke 'strooi-techniek' zorgen voor mooie accenten. Andere kleuren?
wilgenhart
Als het fietsje in de tuin staat is het vogeltje thuis. Alleen het huisje? Kleiner? Zo of juist in vrolijke kleurtjes? Liever beplakken met stof of papier? Lintjes? Alles kan!
vogelhuisjes
De schaal pimp je met stempels en lint. Het ene potje verf je, het andere decopatchen. Beplakken met decoratietape, een lintje, een kraaltje...? Allemaal hetzelfde?
romantische schaal
Sfeervol tafellampje van zo'n 70 cm hoog gemaakt met natuurlijk hout. Het waxinelichtje zorgt voor een knusse sfeerverlichting.
natuurlijk tafellampje maken in een kursus
Op een warme dag neemt een koe natuurlijk ook graag een duikje... Hier gefotografeerd op weg naar het meertje voor een bommetje...
koe pimpen
Zo maar uit de hand of een bestaand schilderij als voorbeeld. Wat 'kliederen' of decoratief aan de slag met papier... Alles is mogelijk met deze canvasklokken in velerlei afmetingen!
canvas klokken maken
Je werkt met uiteenlopend decoratiemateriaal om zo je eigen schilderij te maken. Natuurlijk mag je ook verf gebruiken maar ook zonder, ontstaat een mieters schilderij. Je eigen foto?
schildersdoek
Je eigen unieke dienblad. Kreatief met verf of decopagepapier of... aluminium draad of kraaltjes... Vele kreatieve mogelijkheden. Leef je uit in deze kursussen!
cursus dienblad pimpen
Een raamhanger voor de sier of een zeepketting voor bijv. in het toilet, de badkamer... De zeepketting ruikt ook heerlijk. De raamhangers zijn erg decoratief.
kursus zeepkettingen
Een naar eigen inzicht op te maken dakpan die je bezoek met leuke puzzelstukjes welkom heet. In deze cursus is gewerkt met bloemen en takjes en een vogeltje.
creatieve cursussen Oss
Dit spiegeltje is ook terug te vinden bij de feestjes voor kinderen maar wordt ook door volwassenen erg leuk gevonden. Bijvoorbeeld als onderzettertje voor een waxinelichtje.
creatief spiegeltje

naar het begin van de pagina creatieve cursussen

DISCLAIMER

Copyright © Crea Feja Oss Noord Brabant | Alle rechten voorbehouden | creatieve cursussen