bloemschikken Noord Brabant Oss workshop cursus bloemschikken in Noord Brabant Oss naar favorieten
cursussen workshops bloemschikken Oss Noord Brabant mailen naar
Oss - home

cursussen


» meer over de 1. cursussen
» meer over de 2. workshops

Bloemschikken - workshop Noord Brabant

Lijkt het je leuk te leren hoe je mooi bloemstuk maakt tijdens een cursus bloemschikken in Oss. Of wil je zo maar een keertje een van deze prachtige bloemstukken maken tijdens een workshop?
Na zelf jarenlang cursussen gevolgd te hebben bij een erkend bloemsierkunstenaar
(het hoogst haalbare in dit vak) maak ik je graag met cursussen en workshops wegwijs in dit mooie vak.

1. Cursus bloemschikken

In de bloemschik cursusuren, waarbij gezelligheid en lekker creatief bezig zijn voorop staan, leer je eigentijdse bloemstukken maken. Iedere keer wordt één bloemcreatie uitgebreid behandeld. Je leert de basistechnieken voor het maken van bloemstukjes en stapsgewijs wordt voorgedaan hoe je tot een prachtige blikvanger komt.

Ook voor personen die nog nooit een bloemencreatie gemaakt hebben wordt het zo makkelijk een geweldige bloemdecoratie te maken. De geleerde technieken en handige weetjes die je tijdens de bloemschikcursussen leert, kun je weer gebruiken bij het maken van verschillende bloemcreaties die gedurende de verdere cursus worden gemaakt. Maar natuurlijk ook als je thuis aan de slag gaat om zelf een mooi boeket of bloemstuk te maken.

De prachtige zelfgemaakte bloemencreatie mag je natuurlijk mee naar huis nemen voor een aansluitend bloemrijk weekend met veel voldoening.

Benieuwd?
Volg dan eens een bloemschikcursus. Je bent van harte welkom!

Bloemschikcursussen 2017

Duur bloemschikworkshops: 5 dinsdagochtenden en/of avonden.
Datums: er vinden dit jaar geen cursussen meer plaats
Wil je in 2018 meedoen? Je kunt je aanmelden! Stuur dan even een mailtje of bel.

Wat is inbegrepen?

Alle materialen zoals verse bloemen, verschillende soorten groen en zelfs ondergronden zoals schalen en vazen zijn inbegrepen. Natuurlijk ook het gebruik van gereedschappen. Je hoeft dus zelf niets mee te nemen. Voor koffie of thee met een lekkernij wordt gezorgd.

Annulering

Annulering van een bloemschikavond kan tot 14 dagen voor de betreffende avond. Bij annulering binnen 14 dagen worden de volledige kosten in rekening gebracht. Wil je iemand anders sturen? Dat kan, maar geef dit dan even door!

2. Workshops

Ben je niet in de gelegenheid om een volledige cursus te volgen? Voor zover er plaats is ben je altijd welkom op een cursusochtend of avond. Naast de cursussen geef ik regelmatig verschillende leuke workshops bloemschikken. Deze staan vermeld in de activiteiten agenda.

Op maat gemaakte workshops? Vrijgezellen, vriendinnen of een ander uitje?

Wil je een keertje op een ochtend, middag of avond bloemschikken? Met vriendinnen, zussen of bijvoorbeeld als verrassing mooie bloemstukken voor je collega's? Een personeelsuitje of familie uitstapje?

Of wil je zelf aan kunnen geven welke bloemendecoratie je wilt maken? In overleg is veel mogelijk en komen we beslist tot een leuk bloemrijk geheel. Dit kan zelfs op locatie!

Voor meer informatie of het opgeven kun je een mailtje sturen of even bellen.

DISCLAIMER

Copyright © Crea Feja Oss | Alle rechten voorbehouden | cursus workshop bloemschikken Noord Brabant